Cum poți trimite felicitări online de Valentine’s Day celor dragi

de: Bogdan Cristea
14 02. 2016

În cazul în care vrei să îi trimiți o felicitare online persoanei iubite, există numeroase site-uri care îți pot fi de ajutor.

Ziua Îndrăgostiților a sosit din nou, ceea ce înseamnă că va trebui să cheltuiți iar bani pe cadouri pentru persoana iubită. Dar în cazul în care nu vreți să faceți un sacrificiu financiar atât de mare, puteți apela, printre altele, și la o felicitare online de Valentine’s Day. În ultimii ani, felicitările trimise online au crescut în popularitate, grație varietății uriașe disponibile pe piață și ușurinței cu care pot fi procurate și expediate celor dragi.

Dacă vrei să combini cadoul pentru iubit sau iubită cu o felicitare online, site-urile de mai jos sunt câteva dintre cele mai bune soluții în acest moment.

Jib Jab

JibJab s-a remarcat pentru felicitările cu elfi dansând pe care le-a lansat de Crăciun, însă deține și foarte multe versiuni pentru Valentine’s Day. Unele dintre acestea pot veni și cu diverse melodii pe fundal, iar pentru a ă face o idee mai bună, puteți accesa acest link. Pentru a putea trimite felicitarea, va trebui să vă autentificați cu Facebook sau să vă faceți un cont pe JibJab.

123Greetings

Și pe 123Greetings aveți numeroase soluții la dispoziție pe care le puteți trimite oricui. 123Greetings este ideal nu doar pentru Valentine’s Day, ci și pentru orice altă sărbătoare, punându-vă la dispoziție felicitări online pentru orice membru al familiei sau prieten.

Funpunch

Dacă persoana cărei doriți să-i trimiteți felicitarea are un simț al umorului dezvoltat, atunci vă puteți orienta asupra site-ului Funpunch. Versiunile de aici sunt animate și conțin aproape orice, de la animale cântătoare până la scene din filme cunoscute.

Hallmark

Dintre toate cele prezentate până acum, Hallmark este singurul comerciant care vă va cere bani. Cu 12 dolari pe an, veți putea trimite felicitări pentru orice fel de eveniment sau sărbătoare. Având în vedere că versiunile în format fizic costă în jur de 5 dolari fiecare, oferta este una relativ bună.

Someecards

Nu în ultimul rând, avem Someecards, companie ale cărei creații probabil le vedeți mult mai des decât ați vrea în feed-ul din Facebook. Felicitările acestora se remarcă prin simplitate, dar și prin mesajele ironice incluse adesea în text. Puteți verifica întreaga gamă a site-ului aici.